• Maatwerk mogelijk

  Gratis verzending binnen NL

  Persoonlijke service

 • Ervaringen

  Op deze pagina lees je ervaringen van mensen die een urn bij Lalief hebben gekocht.
  Ik hoop dat deze ervaringen je helpen bij het vinden van een passende urn voor je overleden geliefde of dierbare.

  Eigentijdse urn

  “Op zoek naar een urn, voor mijn veel te vroeg overleden zusje, kwam ik op de website van Lalief terecht. Wat heeft zij een eigentijdse en bijzondere urnen. Lienke, de eigenaresse van Lalief, weet de keramische urn precies naar je wens te maken. Ik heb nu een hele mooie bijzondere keramische urn, niet te groot maar die met het houdertje voor bloemen een heel speciaal plekje in mijn huis heeft gekregen. Dank je wel Lienke!”

  Truus

  Prettig contact

  “Het contact voelde erg prettig en vertrouwd, ook al heb ik je nooit gezien. ik ga mensen zeker aanraden om jou website te bekijken als ze op zoek zijn naar een bijzondere urn. Nogmaals bedankt voor je tijd.”

  Ingrid

  Maatwerk

  Na lang zoeken bij Lalief terecht gekomen. Ik wilde heel graag een tulp als urn voorbij de foto van mijn man. Lienke kon dit maken. Ik ben hier zo blij mee. Het contact is heel fijn en de service snel. Het is zeer goed ingepakt. Ik zou je zeker aanraden bij iemand die ook iets moois zoekt. Bedankt Lienke

  Chantal

  Persoonlijke urn

  “Wij waren op zoek naar een kleine urn en wilden graag iets eigens. Bij toeval kwamen wij op de site van Lalief, en haar ontwerpen spraken ons meteen aan. Het zijn eigen ontwerpen van Lienke, waarvan de originaliteit en eenvoud ons direct aansprak. Lienke heeft op ons verzoek een ontwerp gemaakt geheel naar ons eigen wens. Waardoor het een heel persoonlijke urn is geworden. Precies wat we graag wilden. De urn werd smaakvol en zorgvuldig verpakt bezorgd.”

  Wendy en Angelique

  Door eenvoud mooi

  “Een paar weken geleden is mijn schoonmoeder overleden en waren mijn partner en ik op zoek naar iets moois waar we een beetje as in konden bewaren. Via Google vonden we Lalief en we waren meteen helemaal weg van de urn met het hartje. Door eenvoud mooi! De nazorg en bestelling is top!”

  Heyer

  Eigen inbreng

  “Mooie urn, heel fijn app contact met de kunstenares. Wij wilden een andere kleur draad en dat is mogelijk!
  Hierdoor hebben we een persoonlijke urn die helemaal bij ons past.”

  Sharon

  Naar wens aangepast

  “We zijn heel blij met de mooie en moderne urn die Lalief voor ons gemaakt heeft. We kregen altijd een vlotte reactie en werden goed op de hoogte gehouden van het gehele proces. Verder heeft Lalief goed meegedacht en naar wens een kleine aanpassing gedaan. We zijn heel tevreden met het eindresultaat en de urn heeft een prominent plekje in ons huis gekregen.”

  Anoek

  Net even anders

  “Wij waren op zoek naar een urn die mooi was door de eenvoud, net even anders en waarbij je niet meteen het gevoel had dat het een urn was. Na een grondige zoektocht op internet, kwamen we mij Lalief terecht. Hier werd goed naar onze wensen geluisterd en met ons meegedacht. Hartstikke bedankt, Lienke, voor de service en de mooie urn die we hebben ontvangen!”

  Denise

  Prachtig

  “Mooie miniurne. Snelle levering met een persoonlijk handgeschreven kaartje. Een kleine attentie met een grote inpakt. Bedankt hiervoor.”

  David