• Maatwerk mogelijk

  Gratis verzending binnen NL.

  Persoonlijke service

 • Urn webshop

  Op zoek naar een persoonlijke en eigentijdse urn om een symbolische hoeveelheid as van een geliefde te bewaren? Er is een breed assortiment bijzondere urnen in de urn webshop. Zo kan je gaan voor een mini urn hart, mini urn roos maar ook voor een mini urn vlinder. Zo kan je iets uitzoeken wat jou doet denken aan diegene. Daarnaast zijn de urnen ook beschikbaar in diverse kleuren. Zo kan je een urn samenstellen die perfect past bij degene die is overleden. De urnen worden gekenmerkt door eenvoud, eigentijds, uniek en handgemaakt.

  Geen passende urn kunnen vinden in de urn webshop?

  Geen passende urn kunnen vinden in de urn webshop of ben je op zoek naar een specifieke urn? Lalief kan je helpen met een persoonlijke, op maat gemaakte keramische urn. Ik vind het belangrijk dat iedereen een passende urn voor thuis heeft als mooie herinnering aan een dierbare.

  Samen bespreken we de wensen en starten we met het vormgeven van de perfecte keramische urn, geheel vrijblijvend. Pas als jij helemaal tevreden bent en het aansluit bij wat jij voor ogen hebt, ga ik aan de slag met de urn. Meer informatie over een eigen urn ontwerpen lees je hier.

  Alle urnen uit de urn webshop zijn uniek en met liefde gemaakt

  Het hele proces van vormen, drogen, bakken, glazuren en weer bakken neemt gemiddeld 3 weken in beslag. Alle keramiek urnen voor mens en dier worden met veel liefde en aandacht gemaakt. Elke urn gaat meerdere keren door mijn handen voordat hij in de urn webshop staat en geen één urn is hetzelfde, wat ze stuk voor stuk uniek maken. 

  Duurzaam

  Resten klei en glazuren worden hergebruikt zo gaat er niets verloren. Het stoken van de oven kost uiteraard veel energie. De zonnepanelen op het dak van de schuur wekken de stroom voor mijn oven en atelier op. Daarnaast zorg ik er voor dat de verpakkingen van mijn keramiek urnen zoveel mogelijk te recyclen zijn.

  Urn Webshop lalief