• Maatwerk mogelijk

  Bestellingen geplaatst tussen 12-5 en 17-5 worden 18-5 verzonden

  Persoonlijke service

 • Troost Cadeau

  Op zoek naar een troost cadeau, speciaal voor jou dierbare? Bij Lalief vind je diverse troost cadeaus. Als troost, steun of een knuffel bij verschillende momenten. Denk bijvoorbeeld aan de nabestaande met een troost cadeau bij overlijden, de sterfdag, jaardag, of een ander moeilijk moment. Zo kun je kiezen voor het troost cadeau droogbloemen, amberblokje met schaaltje, maar ook voor een troostpakketje regenboog.  Alle troost cadeaus worden liefdevol verpakt en kunnen gelijk naar de ontvanger worden verstuurd. Laat jij bij je bestelling een persoonlijke boodschap achter voor de ontvanger? Dan neem ik deze over op een handgeschreven kaartje.

  Troost cadeau service!

  Is jouw bestelling een troost cadeau voor iemand anders? Het is mogelijk het troost cadeau gelijk naar de ontvanger te sturen. Vul bij het factuuradres je eigen adres in en bij het afleveradres het adres van de ontvanger. Vul jij een persoonlijke tekst in, dan zal ik dit overschrijven op het kaartje van het troost cadeau. De factuur wordt per mail verzonden, zo komt deze dus nooit bij de ontvanger terecht. Is het pakketje voor een speciale datum? Zet dan bij opmerkingen op welke datum dit pakketje geopend mag worden. Dan schrijf ik dit op de buitenkant van het pakketje. Alle pakketjes worden zorgvuldig en met liefde verpakt en verstuurd.

  Handgemaakt

  Alle troost cadeaus bestaan voor een deel uit keramiek, al het keramiek is uniek en handgemaakt. Het hele proces van vormen, drogen, bakken, glazuren en weer bakken neemt gemiddeld 3 weken in beslag. Alle keramiek voor de troost cadeaus worden met veel liefde en aandacht gemaakt. Al het keramiek gaat meerdere keren door mijn handen voordat het in de webshop staat. Omdat alle keramiek voor de troost cadeaus meerdere keren door mijn handen gaan zijn de troost cadeaus nooit exact hetzelfde, wat ze stuk voor stuk uniek maken. 

  Duurzaam

  Resten klei en glazuren worden hergebruikt, zo gaat er niets verloren. Het stoken van de oven kost uiteraard veel energie. De zonnepanelen op het dak van de schuur wekken de stroom voor mijn oven en atelier op. Daarnaast zorg ik er voor dat de verpakkingen van mijn keramiek zoveel mogelijk te recyclen zijn.

  Ook probeer ik zoveel mogelijk samen te werken met lokale ondernemers. Zo komt de thee van De Pelikaan en de handgemaakte zeep van WatSopp uit Zutphen. Op nog geen 15 kilometer afstand van Klarenbeek.

  Troost cadeau Lalief