• Maatwerk mogelijk

  Bestellingen geplaatst tussen 12-5 en 17-5 worden 18-5 verzonden

  Persoonlijke service

 • keramische urnen Lalief

  Over Lalief en haar keramische urnen

  Betrokken, creatief en gepassioneerd zijn woorden die bij mij passen, Lienke, het gezicht achter Lalief! Met liefde en aandacht maak ik diverse soorten keramische urnen. In de urnen kun je de as van een geliefd persoon of dier bewaren en koesteren.

  Mijn favoriete herinneringen

  Ik ben altijd al creatief geweest. Vroeger hadden we thuis een kast vol papier, stiften, verf en klei. Onze eigen knutselkast! Eindeloos knutselde ik met mijn moeder en mijn zusje de leukste dingen. Mijn creativiteit komt ongetwijfeld van mijn moeder vandaan. Voor mij zijn deze knutselmomenten een van de mooiste herinneringen die ik aan haar heb. En een verjaardag was natuurlijk het ultieme moment om er lekker op los te knutselen. Op de foto zit ik rechts; mijn zusje had mijn verjaardagsstoel ingepikt. 

  De zoektocht naar passende keramische urnen


  Nooit eerder was het in me opgekomen om echt iets met deze creativiteit te gaan doen, totdat mijn moeder overleed in 2014. Ik was toen 19 jaar. Wij hebben zelf gemerkt hoe lastig het is om een passende keramische urnen te vinden. Mijn vader, zusje en ik waren op zoek naar iets lichts en moderns. Geen in het oog springende grote pot waarbij je telkens wordt herinnerd aan het overlijden van je dierbare, maar een subtiele en lichte urn, passend bij het interieur en bij onze moeder. Het duurde een halfjaar voordat wij alle drie iets hadden gevonden dat voldeed aan onze wensen.

  Een lichtpuntje in een moeilijke tijd


  Ik startte in 2019 met Lalief om voor anderen wél die subtiele, lichte en passende urn te mogen maken. Om zo voor een klein lichtpuntje te kunnen zorgen in een ontzettend moeilijke en verdrietige tijd. Ik vind het enorm bijzonder als mensen na een lange zoektocht bij mij terechtkomen en hier vinden wat ze zoeken. De as wordt soms jarenlang in de kast bewaard tot het eindelijk dat verdiende plekje krijgt. Ik gun de overledene dat speciale plekje. En dat is precies de reden waarom ik Lalief ben begonnen. Om voor anderen wel die persoonlijke keramische urn te mogen maken. Alle keramische urnen bekijk je hier

  Keramische urnen Lalief

  Leuke feitjes over mij

  Gaan mijn urnen de hele wereld over

  Heel bijzonder als ik een urn mag verzenden naar een ander land. Zo zijn er al urnen in Duitsland, België, Australië, Canada en de Verenigde Staten terechtgekomen. Ik verzend dus wereldwijd.

  Ik bezoek regelmatig een oorlogsgraf

  Veel oorlogsgraven in Nederland worden nog regelmatig bezocht door nabestaanden, maar bij een heel aantal zijn er geen nabestaanden meer. Deze graven zijn te adopteren. Zo heb ik een oorlogsgraf geadopteerd bij het Ereveld in Loenen waar ik regelmatig bloemen neerleg.

  Vind je me niet in mijn atelier, dan wel in de moestuin

  Daar kweek ik groente, fruit en heb ik een pluktuin vol bloemen. Ook ben ik gek op ijs, zelfs in de winter. Daarnaast geniet ik van het wandelen met de hond of een rondje over de markt samen met mijn man en dochter.

  Wat anderen zeggen over de keramische urnen

  Door eenvoud mooi

  “Een paar weken geleden is mijn schoonmoeder overleden en waren mijn partner en ik op zoek naar iets moois waar we een beetje as in konden bewaren. Via Google vonden we Lalief en we waren meteen helemaal weg van de urn met het hartje. Door eenvoud mooi! De nazorg en bestelling is top!”

  Heyer

  Wat anderen zeggen over de keramische urnen

  Eigentijdse keramische urn

  “Op zoek naar een urn, voor mijn veel te vroeg overleden zusje, kwam ik op de website van Lalief terecht. Wat heeft zij een eigentijdse en bijzondere urnen. Lienke, de eigenaresse van Lalief, weet de keramische urn precies naar je wens te maken. Ik heb nu een hele mooie bijzondere keramische urn, niet te groot maar die met het houdertje voor bloemen een heel speciaal plekje in mijn huis heeft gekregen. Dank je wel Lienke!”

  Truus

  Wat anderen zeggen over de keramische urnen

  Net even anders

  “Wij waren op zoek naar een urn die mooi was door de eenvoud, net even anders en waarbij je niet meteen het gevoel had dat het een urn was. Na een grondige zoektocht op internet, kwamen we mij Lalief terecht. Hier werd goed naar onze wensen geluisterd en met ons meegedacht. Hartstikke bedankt, Lienke, voor de service en de mooie urn die we hebben ontvangen!”

  Denise

  Interesse in keramische urnen? Ik help je graag verder!

  Het kiezen en kopen van een urn kan best lastig zijn. Neem gerust contact op! Ik luister graag naar jouw verhaal en wensen om zo samen de gepaste keramische urn te vinden of te maken.