• Maatwerk mogelijk

  Gratis verzending binnen NL.

  Persoonlijke service

 • Urn voor thuis op maat

  Urn ontwerpen

  Ben je op zoek naar een specifieke en unieke keramische urn voor thuis?  Heb je nog geen passende urn kunnen vinden? Lalief kan je hierbij helpen met een persoonlijk op maat gemaakte unieke keramische urn. Ik vind het persoonlijk erg belangrijk dat iedereen een passende urn heeft als een mooie herinnering aan haar/zijn overleden dierbare.

  Handgemaakt, persoonlijk en uniek

  Samen bespreken we de wensen en starten we met het vormgeven van de perfecte keramische urn voor thuis.  Ik stuur tijdens het ontwerpen vaak foto’s digitaal waar jij  jouw  op- en aanmerkingen op aan kunt geven  en ik de urn daarop kan aanpassen. Pas als jij helemaal tevreden bent en het aansluit bij wat jij voor ogen hebt, ga ik aan de slag met de door jouw uitgezochte urn. 

  Een bijzondere urn voor thuis voor een geliefde overledene

  Het ontwerpen van een unieke urn voor thuis is geheel vrijblijvend. Het is goed om te weten dat het maken, drogen, bakken en glazuren van een keramische urn 3 tot 4 weken in beslag neemt.  Meer over het maakproces lees je hier. De prijs van een urn op maat is afhankelijk van het formaat en de gedetailleerdheid die jij gekozen hebt. Wil je een prijsindicatie?  Neem dan even contact met mij op zodat wij het samen kunnen bespreken.

  Waar kun je aan  kan denken bij een op maat gemaakte keramische urn voor thuis?

  Ik bied diverse opties aan als het gaat om een op maat gemaakte urn. Zo kan ik een bestaand model maken in een ander formaat, urn maken met een persoonlijke tekst of aan de hand van een overlijdenskaart aangepast aan jouw wens. Een ander veel voorkomende optie is een urn met ruimte  voor meerdere aszakjes,  om zo  bijvoorbeeld je dierbaren weer bij elkaar te brengen.

  Hiernaast zie je enkele voorbeelden van urnen die reeds zijn verkocht.

  In samenspraak met nabestaanden van hun dierbare overledene zijn de onderstaande keramische urnen voor thuis voor hen gemaakt.

  De vorm, de kleur, het formaat en de afwerking van onderstaande keramische urnen voor thuis werden volledig bepaald in samenspraak met de nabestaanden van de dierbare overledene. Heb je een eigen idee?  Die bespreek ik heel graag met je om samen met jou te kijken of het mogelijk is om jouw specifieke wensen uitgevoerd kunnen worden!

  Zwarte urn met zwart draad
  Urn-voor-thuis-bloemen-die-moeder-tekende-Lalief
  Urn-voor-thuis-persoonlijke-tekst-Lalief
  Urn-voor-thuis-pioenrozen-3liter-Lalief
  Urn-voor-thuis-duo-urn
  Urn-voor-thuis-tulp-zwart
  baby urn zeepaardje
  Zelf gegraveerde dop urn
  Mini urn zon
  Urn-voor-thuis-elementen-rouwkaart-Lalief

  Interesse in een keramische urn? Ik help je graag verder!

  Het kiezen en kopen van een urn kan best lastig zijn. Neem gerust contact op! Ik luister graag naar jouw verhaal en wensen om zo samen de gepaste keramische urn te vinden of te maken.