• Maatwerk mogelijk

  Bestellingen geplaatst tussen 12-5 en 17-5 worden 18-5 verzonden

  Persoonlijke service

 • Garantie en klachten

  Garantie

  Kwaliteit staat bij Lalief altijd voorop. Ik doe mijn uiterste best om de producten met grote zorgvuldigheid te verpakken en in goede staat te leveren. Toch kan het wel eens voorkomen dat er een bestelling stuk gaat tijdens het transport of dat er iets anders gebeurt waardoor je aanspraak kunt maken op de garantie. In dat geval zal ik kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

  Klacht

  Heb je een klacht? Laat het dan zo snel mogelijk weten zodat ik kan kijken wat ik voor jou kan doen. Vul daarvoor het contactformulier in of stuur een email naar info@lalief.nl. Komen wij er samen niet uit dan kun je terecht bij de geschillencommissie van het ODR platform.