• Custom design possible

  Gratis verzending binnen NL

  Personal service

 • Dieren Urn

  Op zoek naar een persoonlijke en eigentijdse dieren urn om een symbolische hoeveelheid as van jou geliefde huisdier te bewaren? Er is een breed assortiment bijzondere urnen. Zo vind je altijd een passende dieren urn. Je kunt gaan voor een urn kat, urn hond maar ook voor een urn konijn. Zo kan je iets uitzoeken wat jou doet denken aan jou huisdier of passend is bij het interieur. Daarnaast zijn de urnen ook beschikbaar in diverse kleuren. Zo kan je een urn samenstellen die perfect past bij jou en je geliefde huisdier. De urnen worden gekenmerkt door eenvoud, eigentijds, uniek en handgemaakt.

  Geen passende dieren urn kunnen vinden in de urn webshop?

  Geen passende dieren urn kunnen vinden in de webshop of ben je op zoek naar een specifieke urn? Lalief kan je helpen met een persoonlijke, op maat gemaakte keramische urn. Ik vind het belangrijk dat iedereen een passende urn voor thuis heeft als mooie herinnering aan zijn of haar geliefde huisdier.

  Samen bespreken we de wensen en starten we met het vormgeven van de perfecte keramische urn, geheel vrijblijvend. Pas als jij helemaal tevreden bent en het aansluit bij wat jij voor ogen hebt, ga ik aan de slag met de urn. Meer informatie over een eigen urn ontwerpen lees je hier.

  Alle urnen uit de urn webshop zijn uniek en met liefde gemaakt

  Het hele proces van vormen, drogen, bakken, glazuren en weer bakken neemt gemiddeld 3 weken in beslag. Alle keramiek urnen voor mens en dier worden met veel liefde en aandacht gemaakt. Elke urn gaat meerdere keren door mijn handen voordat hij als dieren urn in de webshop staat. Daardoor is geen één urn hetzelfde, wat ze stuk voor stuk uniek maken. 

  Duurzaam

  Resten klei en glazuren worden hergebruikt zo gaat er niets verloren. Het stoken van de oven kost uiteraard veel energie. De zonnepanelen op het dak van de schuur wekken de stroom voor mijn oven en atelier op. Daarnaast zorg ik er voor dat de verpakkingen van mijn keramische dieren urnen zoveel mogelijk te recyclen zijn.

  Urn Webshop lalief